Her tager de tømmermænd seriøst: Ny klinik vil behandle dagen derpå-ofre

Mundvandet løber til, mens maveindholdet forsøger at presse sig op gennem spiserøret – ja, man kan næsten atter smage den krydrede snaps og de marinerede sild.

Et stort antal danskere vågner i december måned op med hovedpine og kvalme som resultat af de våde udskejelser til julefrokosten.

 

Tømmermænd er ikke for sarte sjæle, men heldigvis kommer her en god nyhed fra Australien, hvor man nu kan gå i behandling for den ubehagelige tilstand på en klinik i Sydnet.

Det kræver dog, at man ikke har drukket alle pengene op i byen. 

Læs også: Haps, haps, haps, derfor skal du holde dig fra snaps til julefrokosten

Det koster nemlig tæt på 700 kroner for en halv times behandling på tømmermændsklinikken, der dog hævder, at de 30 minutter er nok til at kurerer de fysiske smerter fra en forhåbentlig sjov aften i byen. 

Prisen for én times behandling kan sikkert gøre de fleste tømmermændsramte mennesker endnu mere svimle, da beløbet er tæt på 1.000 kroner. Det skriver engelske Metro.

For de penge modtager man som kunde et drop for at komme problemet med væskeunderskud til livs, og bagefter venter en iltbehandling og flere forskellige slags vitaminer.

- Som vi alle ved, så kan tømmermænd være forfærdelige. Nogle mennesker kan ikke engang komme ud af sengen, siger Max Petro fra den australske klinik.

Der er desværre ikke kebabruller eller pomfritter med i behandlingen, og Max Petro forklarer, at klinikken heller ikke tilbyder en reperationsbajer.

- Der er ingen alkohol på vores klinik. Vi gør bare sådan, at folk kan komme videre med deres dag, siger Max Petro.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip