Her vil Vibe IKKE hen

Med otte mål og tre oplæg var Lasse Vibe den spiller i Superligaen, der stod bag klart flest scoringer i løbet af foråret, og det er ikke gået ubemærket hen. Sportsdirektør Ole Nielsen beretter, at der har været henvendelser fra både Holland, Tyskland, Belgien, Frankrig og Sverige.

Lasse Vibe selv har dog ikke travlt med at komme videre, for nok lever drømmen om nye udfordringer i en større klub, men det skal være under ordnede forhold, og skulle der være interesserede klubber i Danmark, er der visse, der lige så godt kan glemme det igen.

- Jeg vil ikke sige, at jeg vejer udlandet over Danmark, men det er ikke interessant, at skifte fra Sønderjyske til FC Midtjylland eller Randers for nu at sætte nogle navne på, men taler vi FC København, OB eller AGF, så er det en anden snak, siger Lasse Vibe.

- Jeg tillader mig at være kræsen, for det er ikke nødvendigt for mig at skifte. Jeg har en udmærket kontrakt, efter jeg forlængede, og for mig skal hele pakken være attraktiv. Jeg skal til en klub, der ved, hvad jeg står for og ikke en tilfældig klub, der kommer den 30. august og tror, at jeg er angriber eller defensiv midtbanespiller. Så er der selvfølgelig også noget økonomi. Og endelig skal det være attraktivt for familien. Jeg vil ikke til Rusland eller Tyrkiet midt ude i ingenting 10 timer fra alt. Det skal være under civiliserede forhold, siger Lasse Vibe.

Endnu har Sønderjyske kun modtaget forespørgsler og ikke direkte tilbud fra de omtalte lande, men Ole Nielsen erkender, at der er sandsynlighed for, at tilbuddene kan blive for gode til, at han kan afvise bejlerne.

- Målet er at skabe kontinuitet, efter at vi sidste år sagde farvel til Nathan Coe, Jarl Andre Storbæk og Quincy Antipas fra start-11’eren. Det vil vi gerne undgå. Men efter sådan et forår med otte scoringer og diverse oplæg er det klart, at der er nogle, der har lagt mærke til ham, og så kan det jo blive svært at sige nej, siger Ole Nielsen.

Forleden forlængede Sønderjyske med Tommy Bechmann, mens der stadig er forhandlinger med Daniel Christensen. Kenneth Stenild, Rasmus og Thomas Hansen samt Gil Swerts har derimod fået besked om, at de er fortil i klubben, mens det er usikkert, om Rabiu Afolabi bliver eller smutter.

 

 

 

Dagens Gossip