Herning sætter sø-grunde til salg

Gravemaskinerne ved den nye Holing Sø lige nord for Herning har haft travlt. Så travlt, at første etape af den store sø står færdig fem måneder før tid. Og nu bliver flere af de attraktive byggegrunde helt ned til søen også frigivet til salg.

Der er tale om i alt syv parcelhusgrunde med adresse på Poppelbakken. De er mellem 900 og 1200 kvadratmeter store og koster mellem 1,2 og 2,3 millioner kroner.

I forvejen er en række grunde i 3. og 4. række sat til salg. De første otte er solgt og husene ved at skyde op, mens yderligere fire grunde er reserverede.

- Vi synes selv, der er tale om en mere end almindelig god placering. Ikke nok med at grundene ligger helt tæt ved Holing Sø og de mange muligheder for aktivitet og udeoplevelser, der følger med den placering. De har samtidig udsigt ind over Herning. Kvarteret er nabo til den nye fælles skole og daginstitution i Tjørring, siger Herning Kommunes tekniske direktør, Eva Kanstrup i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det nye hospital i Gødstrup, der kommer til at betyde mere end 4000 arbejdspladser, ligger "lige rundt om hjørnet". Og der er både gode cykelstier og et vejnet, der binder det hele sammen.

Direktøren hæfter sig med glæde ved, at flere af grundene i første etape er solgt eller reserveret til folk, der kommer udenbys fra og ønsker at slå sig ned i Herning.

Dagens Gossip