Herning-træner vil se desperation og sult i DM-gyser

Skrevet af admin

19/04/2016

Dagens topnyheder

Hernings Blue Fox' træner Mario Simioni var alt andet end tilfreds, da hans hold søndag tabte den femte DM-finale mod Esbjerg Energy og dermed kom bagud 2-3 i kampe.

- Jeg spurgte dem: "Hvordan synes i, jeres præstation var i dag? Følte i, at i spillede en kamp, hvor i virkelig gerne ville vinde?" Og hele holdet sad med hovederne nede og svarede nej, siger Simioni.

Med nederlaget er Herning tvunget til at vinde, når sjette kamp i finaleserien spilles tirsdag aften. Ellers er Esbjerg dansk mester. Ifølge Simioni skal der en helt anden mentalitet til, hvis det skal lykkes for Herning.

- Ude fra bænken så jeg ikke 20 desperate hockeyspillere, der virkelig ville vinde for enhver pris. Det er sådan set det. Vi lignede et hold, der spillede kamp 22 i grundspillet.

- Spillerne tog måske for let på det. Men vi spiller altså om det danske mesterskab. Følelserne skal være uden på tøjet og adrenalinen skal pumpe. Du skal virkelig ville det. Og det så jeg ikke meget af, siger han

Situationen er dog ikke helt uvant for Herning, der tidligere i denne sæsons slutspil har haft ryggen mod muren.

- Vi har været i denne situation i både kvart- og semifinalerne. Vi vandt kamp seks begge gange og klarede os videre derfra. Så vi har prøvet det før. Men vi har brug for mere passion og sult, end vi har set i de seneste to kampe, siger han.

Herning tabte første kamp i finaleserien, men skabte derefter et godt udgangspunkt med to sejre. Efter nederlag fredag og søndag er der dog lagt op til en gyser tirsdag klokken 20.30, hvor sjette og måske afgørende kamp begynder.

/ritzau/