Herning-veteran efter sejr: Det bliver tæt hele vejen

De resterende finaleopgør om DM-titlen i ishockey bliver tætte.

Det forudser Hernings Kasper Degn efter søndagens 2-1-sejr over Esbjerg Energy, som betyder, at begge mandskaber nu har vundet ét opgør hver i finaleserien.

- Det er to gode hold, og det bliver tæt hele vejen. Vi spillede bedst i dag set over 60 minutter, og det var vigtigt at vinde. Det er hele tiden den næste kamp, det handler om, og det giver et boost at vinde, siger Kasper Degn til TV2 Sport.

Også Herning-træner Mario Simioni var tilfreds efter en sejr, hvor Herning var under pres, da Esbjerg havde vundet det første opgør fredag.

- Det er et playoff, og vi var under pres, så vi er helt sikkert tilfredse. Vi spillede en fantastisk første periode, men måske bedre i anden periode, hvor vi skulle have lukket kampen, siger Herning-træneren.

Hos Esbjerg ærgrede Michael Binderup sig over første periode, hvor Herning bragte sig foran 2-0 efter scoringer af Kristoffer Lauridsen og Martin Sagat.

- Herning er kendt for at pakke sig, og det var svært at få de helt store chancer foran mål, men de er gode til at pakke sig. Vi var der ikke i første periode, hvor vi lukkede to mål ind, men det bliver tæt og hårdt hele vejen, siger Michael Binderup.

Esbjerg-træner Mark Pederson var trods nederlaget tilfreds med sit mandskabs indsats på udebanen.

- De spillede godt, men vi var egentlig klar i første periode. I anden periode forsvarede de, men i de sidste ti minutter af kampen havde vi chancerne til at score, men jeg er overordnet tilfreds med kampen, siger Mark Pederson.

Det tredje finaleopgør om DM-titlen spilles tirsdag i Esbjerg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip