Hiddink roser kriseramte Chelsea-spilleres engagement

Skrevet af admin

29/12/2015

Dagens topnyheder

Det engelske mesterhold Chelsea har haft en miserabel sæson hidtil i Premier League, men efter fyringen af manager José Mourinho har spillerne trods alt taget flere skridt fremad.

Mandag aften fik Chelsea 0-0 ude mod Manchester United. Den tredje kamp i træk uden nederlag, og den tredje kamp siden hollænderen Guus Hiddink overtog posten som manager.

Derfor var han også tilfreds med sit holds indsats i en kamp, hvor Chelsea, på grund af karantæne til Diego Costa og skader hos Loic Remy og Radamel Falcao, spillede uden en egentlig angriber.

- Taktisk var det ok. Defensivt var vi godt organiseret, siger Guus Hiddink til pressen efter kampen på Old Trafford.

- Vi havde ikke den optimale styrke til at være onde ved United. Vi har nogle problemer på angrebspositionen på grund af karantæne og skader, så vi skulle finde ud af at løse det problem, fortsætter manageren, som havde sat Eden Hazard i front.

Chelsea er nu på 14.-pladsen i Premier League efter tre kampe uden pointtab.

- Spillerne har oplevet et meget dårligt halvår. Det er de nødt til at løfte sig fra, og det har vi talt om i omklædningsrummet, fortsætter Hiddink.

- Alle er klar over, at vi ikke kan fortsætte i samme spor, og det har vi vist i de seneste tre kampe. Det er helt normalt at se spillernes karakter og vilje, og i de seneste tre kampe har de også vist en masse ambitioner.

- Det er dét, vi har ønsket fra dem, og når alle er med om bord, kan vi forhåbentlig bruge spillernes fulde kvaliteter, siger han.

Chelsea spiller næste kamp på udebane mod Crystal Palace, som er nummer fem i Premier League. De to hold mødes den 3. januar.

/ritzau/