Hiddink sender klar besked til umotiverede spillere

Skrevet af admin

23/12/2015

Dagens topnyheder

Kun med topmotiverede spillere kan Chelsea vende skuden i Premier League, mener klubbens nye manager, Guus Hiddink.

Derfor har han en klar besked til de spillere, som ikke kan mønstre den rette gnist og lyst.

- Hvis du ikke har den lyst, så kom og bank på min dør, og lad os snakke. Men det bliver en kort snak, siger Hiddink på et pressemøde.

Den hollandske manager skal forsøge trække Chelsea ud af bundkampen og komme nærmere de europæiske pladser, hvor London-klubben har haft sin faste placering de seneste mange sæsoner.

Hiddink har mødtes med spillerne, og her bad han dem om at kigge indad.

- Jeg vil have dem alle sammen til at kigge sig i spejlet, ikke bare i to sekunder, men i lang tid, og overveje, hvad der kan gøres for at få os tilbage på sporet, siger Guus Hiddink.

Chelsea møder lørdag Watford, og noget uvant er det Watford, som ligger i den øvre halvdel af rækken, mens Chelsea kæmper lige over nedrykningsstregen.

Midt i al krisesnakken og managerskifte kan Hiddink glæde sig over, at Premier Leagues bedste spiller i sidste sæson, Eden Hazard, er tilbage efter en skade.

- Han kan blive en afgørende spiller, når han atter er i form. Han var uheldig at blive skadet for nylig, men nu skal han finde viljen til at præstere frem igen, lyder det fra den nye Chelsea-manager.

Chelsea har hidtil hentet 18 point i sæsonens første 17 kampe.

/ritzau/