Hiddink siger op i Anzhi

Bare to kampe inde i den nye sæson i den russiske Premier League har den 66-årige succestræner, Guus Hiddink, valgt at trække sig som cheftræner for Anzhi. Nu spøger han som ny cheftræner i den catalanske storklub, Barcelona, hvor trænerposten er ledig efter Tito Vilanovas kræftsygdom.

Efter halvandet år i den stinkende rige russiske klub er det nu op til klubben selv at fortsætte udviklingen uden ham, siger Guus Hiddink.

- Denne beslutning har ikke været let for mig, men jeg har altid sagt, at min mission i Anzhi er slut, når klubben selv er i stand til at udvikle sig uden min deltagelse, siger Guus Hiddink til Anzhis hjemmeside i følge det russiske medie rsport.ru.

Ny cheftræner i Anzhi bliver den tidligere Brøndby og Manchester United-træner, René Meulensteen.

Umiddelbart efter nyheden om Guus Hiddinks opsigelse er oddsene på ham som ny træner i Barcelona styrtdykket. Efter at have været helt oppe i odds 40 giver Betfair nu blot 1,67 igen, hvis hollænderen bliver ny Barcelona-træner.

Ifølge den britiske avis Daily Mail har flere bookmakere endda valgt at trække Guus Hiddink tilbage som kandidat til trænersædet på Nou Camp.

Guus Hiddinks opsigelse kommer blot få dage efter, at han fik seks spilledages karantæne for at have skubbet til fjerdedommeren i Anzhis 2-1 nederlag til Dinamo Moskva.   

Hollænderen, der senest har stået i spidsen for Tyrkiets, Ruslands og Australiens landshold, skulle angiveligt have sagt nej til et job i franske PSG for nogle måneder siden.

Dagens Gossip