Hiddink: Spillerne investerer i det beskidte arbejde

Skrevet af admin

03/01/2016

Dagens topnyheder

Hvis Chelsea vil tilbage til fordums styrke, så kræver det masser af hårdt arbejde og mindre poleret fodboldspil.

Det viste spillerne i søndagens 3-0-sejr ude mod Crystal Palace i den engelske Premier League, mener Chelseas nyansatte og midlertidige manager, Guus Hiddink.

- De meget talentfulde spillere er begyndt at arbejde og investere i det beskidte arbejde og ikke kun det smukke spil, de kan spille. For ligaen er meget krævende, siger Hiddink.

- Og hvis man tror, at man kan klare sig på sine kvaliteter alene, så vil denne liga dræbe dig, lyder det fra hollænderen.

Chelsea har sejret to gange og spillet to uafgjorte kampe, siden klubbens ledelse fyrede José Mourinho som manager i december.

Søndagens sejr på udebane var Chelseas første udesejr siden august, da West Bromwich blev slået 3-2. Og nu er Chelsea oppe som nummer 14 i ligaen.

- Jeg tror, Chelsea er tilbage. Nu skal vi spille videre med selvtillid og vinde flere kampe, siger Chelseas 2-0-målscorer mod Crystal Palace, Willian, til Sky Sports.

Chelseas anfører, John Terry, vurderer, at Hiddink har løftet stemningen i hele klubben og ikke mindst i truppen.

- Dette var som at se Chelsea i sidste sæson, siger Terry om søndagens sejr over Crystal Palace.

- Guus har været fantastisk, siden han blev hentet til klubben. Det var uheldigt, hvad der skete, men han er kommet ind og har samlet alle op, siger anføreren.

Hiddink er ansat på en kontrakt, der gælder i resten af denne sæson.

/ritzau/