Higuain banker Milan med to scoringer for Napoli

09/02/2014

To scoringer af Gonzalo Higuain gjorde det onde ved AC Milan i Serie A-kampen i Napoli lørdag aften.

De to scoringer fra Higuain var med til at sikre, at Napoli vandt med 3-1, og holdet er dermed på tredjepladsen i Serie A efter Juventus og Roma.

Den argentinske angriber topper til gengæld topscorerlisten med 12 mål i sæsonen.

Milan kom ellers foran i den underholdende kamp. Debutanten Adel Taarabt scorede et flot mål efter en solopræstation kun syv minutter inde i sin første optræden for milaneserne.

Kun fire minutter senere udlignede Gökhan Inler lidt heldigt med et skud langt udefra, som snød Milan-keeper Christian Abbiati.

På tredjepladsen er Milan tre point efter Roma og tre point foran Fiorentina, som tidligere lørdag vandt med 2-0 over ligaens nummer 12 Atalanta.

Også her fik publikum en flot scoring. Den slovenske landsholdsspiller Josip Ilicic stod bag et drøn af et frisparksmål.

Også Rafal Wolskis scoring til 2-0 fire minutter før tid imponerede.

I lørdagens sidste kamp i Serie A vandt Udinese 3-0 over Chievo.