Higuain sender Napoli op som duks i Serie A

01/12/2015

Den argentinske stjerneangriber Gonzalo Higuain scorede to mål for Napoli, som vandt en kneben sejr på 2-1 hjemme over Inter. I overtiden ramte Inter træværket to gange.

Sejren betyder, at Napoli stryger helt til tops i den italienske Serie A, men det er fortsat meget tæt i toppen efter sæsonens første 14 kampe.

Napoli fører ligaen med 31 point, Inter har 30, mens Fiorentina, som tidligere mandag spillede 1-1 ude mod Sassuolo, har 29 point.

I mandagens topkamp i Napoli scorede Gonzalo Higuain allerede efter lidt over et minuts spil med et tørt hug fra kanten af feltet.

I første halvlegs slutminutter gjorde Inter det endnu sværere for sig selv, da backen Yuto Nagatomo fik sit andet gule kort i kampen og dermed marchordre.

Gonzalo Higuain øgede til 2-0 efter lidt over en times spil, da Napolis ligatopscorer med nu 12 mål var både hurtigere og smartere end Inters brasilianere Miranda og Alex Telles.

Trods en mand i undertal lykkedes det alligevel Inter at skabe stor spænding om resultatet, da Adem Ljajic reducerede til 1-2 fem minutter senere.

I kampens overtid headede Inter to gange på stolpen ved indskiftede Stevan Jovetic samt Miranda, men Napoli slap med skrækken i den intense slutfase.