Himlen åbnede sig over københavnerne

»Vi har haft nogle temmelig kraftige regn- og tordenceller med noget hagl, som hovedsageligt ligger inde over hovedstadsområdet og en smule på Syd- og Sydvestsjælland. Men samtidig er der god bevægelse i det, så det fjerner sig efterhånden mod nord og nordøst,« fortæller vagthavende meteorolog hos DMI Jeanne Mangerel onsdag formiddag.

DMI har ikke udsendt varsel for skybrud, og ifølge instituttet er det værste uvejr angiveligt overstået.

»Der kommer noget vedvarende regn i løbet af eftermiddagen, men her hen over middag skulle det begynde at stilne af. I aften er det i hvert fald holdt op, for der har systemet bevæget sig øst over,« fortæller Jeanne Mangerel.

Vejrmæssigt deler Storebælt landet. Således ser det nemlig ganske anderledes ud i Jylland og på Fyn.

»I Jylland og på Fyn er det ganske pænt vejr med sol rigtig mange steder. Der er også nogle byger, men slet ikke i samme omfang som i hovedstadsområdet,« siger meteorologen.

Københavns Politi oplyser, at de store mængder nedbør ikke har påvirket trafikken.

»Vi har ikke oplevet nogle trafikale problemer. Det eneste er tunnelen under Tuborgvej, der altid giver lidt udfordringer, når der kommer meget vand. Der har vi senest været ude at kigge klokken 10, og alt er fint,« fortæller vagtchef hos Københavns Politi Daniel Riise.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip