Hinduer afkræver Selena Gomez en undskyldning

En magtfuld hinduistisk interesseorganisation har set sig gal på Selena Gomez. Universal Society of Hinduism afkræver sangerinden en undskyldning, fordi hun optrådte med en såkaldt bindi i panden ved MTV Movie Awards søndag aften.

Gomez præsenterede sin nye single »Come & Get It« og det krænker hinduerne, at hun valgte at smykke sig med det røde mærke.
Organisationens leder Rajan Zed understreger, at bindien er et ældgammelt symbol med religiøs betydning og »ikke bør anvendes som smart modetilbehør«.

Zed opfordrer den unge popstjerne og skuespillerinde til at beklage søndagens svipser. Desuden vil han have Justin Biebers ekskæreste til at love, at hun undlader at pynte sig med en bindi på sin forestående verdensturné.

Også på Twitter lyder der kritiske røster. »Selena Gomez, fjern så den bindi. Kulturelt tyveri er uklædeligt«, skriver en bruger, som kalder sig Neesh, mens andre vil vide, hvordan sangerinden kan finde på at benytte sig af den hinduistiske bemaling.

Den verdensturné, Gomez netop har annonceret, bringer hende til Danmark for første gang. Sangerinden indleder den europæiske del af sit koncertprogram i København den 30. august.

Turnéen, der er døbt »Stars Dance«, starter i Vancouver den 14. august og slutter 56 koncerter senere i St. Louis den 27. november.

Billetsalget til Gomez’ koncert i Falconer Salen åbner på fredag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip