Historien bag dette simple billede er en hyldest til alle forældre - og det er taget af en 5-årig

Båndet mellem et barn og en forælder er ubeskriveligt; instinktivt, på sin vis nærmest overnaturligt og, som billedet her viser, utroligt smukt.

Fotografiet er endda taget af kvinden Kelli Bannisters 5-årige søn ved et tilfælde, denne uge, hvor Kelli sad sammen med sin 1-årige datter Summer i badet.

Summer var blevet syg og hostede til sidst så meget, at hun begyndte at græde af det.

- Mit moderinstinkt slog bare til, så jeg fik os begge ud i badet, hvor der var en beroligende lyd af rindende vand og min varme hud mod hendes. Hun blev rolig på få minutter, skrev Kelli Bannister.

Mens mor og datter sad i badet sammen, tog Kellis 5-årige søn uventet et billede af dem. Han legede med moderens telefon, og resultatet var råt, ærligt og viste et ømt øjeblik af Kelli, hvor hun var en udmattet, men omsorgsfuld mor.

Hun var i tvivl om, hvorvidt hun skulle lægge opslaget og billedet på facebook, men Kelli valgte at gøre det og gøre det til et opslag om kærligheden og båndet mellem forældre og deres børn.

- Det her er ægte, råt og viser en af de absolut værste ting ved at være mor, men som vi alle vil gå igennem på et eller andet tidspunkt. Det er det øjeblik, som ingen eller intet kan forberede dig på, dén del. hvor du vil ofre alt, hvad du har i dig, for at din baby får det bedre. Hvor al gråd og enhver tåre gør mere og mere ondt i hjertet, og du til sidst ville ønske, at det var dig, der var ramt, i stedet. Jeg har ikke sovet i dage, og jeg er fysisk og psykisk udmattet, men som alle mødre ville gøre det, så bliver jeg ved med at gøre mit bedste, skrev hun. 

Efter opslaget blev lagt på tirsdag, har det fået tusindvis af likes, delinger og kommentarer. En mor skriver fra hospitalsgangen, hvor hendes barn er indlagt med MSR og kan tydeligvis genkende følelsen. 

For mange er Kellis opslag blevet et billede på, hvor meget forældre gør for deres børn hver eneste dag - og hvor meget de får igen.

Læs også: 7 ting de fleste gerne ville have vidst, før de blev mor

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip