Hitband hylder Danmark: Er det Dødsstjernen?

Skrevet af admin

22/06/2016

Dagens topnyheder

Med megahits som "Powerslave", "The Number of the Beast" og "The Trooper" lagde Iron Maiden tirsdag aften Jyske Bank Boxen i Herning ned.

Det verdensberømte heavy metalband optrådte i landet i forbindelse med sin "The Book of Souls World Tour" og har efterfølgende bragt en række billeder fra det danske besøg på Instagram.

- Børn af de fordømte, lyder det fra det britiske band til et foto fra koncerten, mens de hylder de mange fans på et andet.

- Tusind tak, Danmark!, skriver Iron Maiden til et billede af bandets forsanger, Bruce Dickinson.

Inden Iron Maiden gik på scenen ved den jyske hede, skulle bandets grej og guitarer fragtes ind i Boxen, men den kulsorte multiarena mindede mere om Dødsstjernen end om Danmark.

- Jyske Bank Boxen i Herning eller er det indgangen til Dødsstjernen?, jokede bandet på Instagram med reference til rumstationen fra "Star Wars"-universet.

Iron Maiden blev dannet i den britiske hovedstad, London, i 1975 og havde sidste år 40-års jubilæum.

Men fejringen blev overskygget af en trist nyhed, da forsanger Bruce Dickinson fortalte, han var ramt af kræft i tungen.

Heldigvis blev den 57-årige rocklegende efterfølgende erklæret rask samme forår.

- Jeg vil gerne sende en hjertelig tak til alle vores fans for deres søde ord og tanker. Jeg prøvede hele tiden at tænke positivt, og støtten fra vores globale fanbase var virkelig med til at gøre det nemmere, sagde Dickinson i en erklæring delt på bandets officielle side.

Heavy metalpionererne har udgivet 16 studiealbum.

Se billederne her:

https://www.instagram.com/p/BG6r-CXQMrk/?taken-by=ironmaiden

https://www.instagram.com/p/BG7aOrLQMiU/?taken-by=ironmaiden

https://www.instagram.com/p/BG7lB6aQMvY/?taken-by=ironmaiden

/ritzau/FOKUS