Hjælp med at finde cyklist: Kørte far og 5-årig dreng ned

Bill Larsen har lagt efterlysningen af cyklisten ud på Facebook, hvor han nu beder om hjælp fra andre.

Uheldet skete den 8. marts 2013 ved busstoppestedet Vester Mariendal Mølle (Over Kæret) i Aalborg, hvor han blev ramt af en cyklist, der kom kørende på en mountainbike.

- Jeg havde min 5 årige søn i hånden. Vi stod bagest i en kø på ca. 6 - 7 personer og skulle ind i en rød metrobus Nr.1. i sydgående retning mod Sofiendal Skole. Jeg havde en sort vinterjakke på, grå skibukser og sort hue på. Min søn havde brun dynejakke på og blå skibukser.

- Ved uheldet sker der det at jeg bliver ramt i ryggen af cyklisten og mig og min søn falder ned på fliserne og cyklisten standser. Min søn rejser sig op og lidt efter gør jeg også. Jeg kunne efterfølgende ikke støtte på venstre fod og står på et ben. Cyklisten siger at han ringede med ringklokken og køre derefter videre. Imens alt dette skete er alle de andre passagerer gået ind i bybussen og døren står stadig åben så jeg hopper ind i bussen og skal af næste gang. Mig og min søn står af ved næste stoppested ved Sofiendal Skole fordi min dreng skal i Børnehave Sofiendal. Da vi står ud af bussen køre cyklisten forbi os igen men vi snakker ikke sammen.

- Da jeg er kommet ud af bussen finder jeg ud af at jeg heller ikke kan gå mere og humper ind og støtter mig til en lygtepæl. En venlig mand der også er på vej i Børnehaven Sofiendal hjælper mig ind og ringer 112. Jeg bliver efterfølgende bragt på skadestuen og senere viser det sig at jeg har brækket min fod. Der er ikke sket noget med min 5 årige søn. Politiet kommer på stedet og de efterlyser cyklisten. Men det er svært at finde ham nu siger de.

Bill Larsen beskriver cyklisten som muskuløs, robust bygget mørkhåret veltrimmet mand i 33 - 40 års alderen. Kørte på en flot sort mountainbike med smarte klistermærker. Sort cykeltøj med lange ærmer og lange ben. Ikke bare almindeligt cykel tøj men cykelrytter udstyr på fra top til tå. Lille rød, grå og sort taske. Måske havde han cykelhjelm på.

- Jeg er ikke helt sikker på det. Fordi jeg mest så ham nedefra.

Han har set cyklisten efterfølgende en gang siden på samme strækning fra Mariendals Mølle i sydgående retning. På samme cykel det eneste der var skiftet ud, var tasken på ryggen, som var en gul pose.

- Hvis du selv læser denne tekst og kan huske episoden vil jeg gerne i kontakt med dig! Jeg kan desværre ikke udlove en dusør på oplysninger fra andre som kan lede mig til cyklisten. Men beder om lidt hjælp fordi jeg gerne vil snakke med cyklisten om det der skete, lyder det fra Bill Larsen.

Hjælp gerne ved at dele artiklen med dine venner på Facebook.

Dagens Gossip