Hjælp politiet: Kan du genkende disse formodede knivstikkere?

[gallery link="file" orderby="rand"]

Københavns Vestegns Politibeder nu om hjælp til at finde tre formodede gerningsmænd til et knivstikkeri i Albertslund.

Knivoverfaldet fandt sted i et S-tog fra Danshøj Station mod Høje Taastrup Station den 1. juni, og det skete kort før midnat.

Da de forlod toget på Albertslund Station, opstod der tumult, og en person blev stukket i maven med en kniv.

Klik på billederne for at se stor størrelse.

Alle i gruppen, som offeret var en del af, havde anden etnisk baggrund end dansk.

Alle gerningsmændene var danske af udseende og beskrives som:

A. Mand, 18 – 19 år, ca. 175 cm høj, lys i huden, slank af bygning, lyst hår der var klippet kort i siderne med hanekam, tatoveret med skrift på den ene underarm. Han var iført en mørk jakke med flerfarvet stof på kraven og nederst på begge ærmer.

B. Mand, 18 – 20 år, 175 – 180 cm høj, lys i huden, slank af bygning, kommunefarvet hår, der var klippet helt kort i siderne og lidt længere øverst på hovedet. Han var iført grå/mørk jakke med en hvid stribe fra ærme til ærme hen over brystet, samt et hvidt logo på venstre side af brystet.

C. Mand, 18 – 20 år, 175 – 180 cm høj, slank af bygning, lys i huden, kommunefarvet hår, der var klippet helt kort i siderne. Han var iført en rød trøje med hvid lynlås, der var lynet helt op i halsen samt en rød vindjakke med hætte samt et hvidt logo på venstre side af brystet.

Politiet efterlyser endvidere to unge kvinder, der fulgtes med de formodede gerningsmænd.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner i sagen.

Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til funktionsleder Per Nørgaard, Voldsafdelingen, telefon 3675 4811 – tryk 4410, til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 7258 7821, Lokalpolitiet i Hvidovre, eller på telefon 4386 1448.

Dagens Gossip