Hjælp politiet: Kender du disse to dankort-tyve?

Der er tale om en sag om tyveri og misbrug af dankort i Roskilde.

De  to mænd på billederne her under er mistænkt for tyveri af dankort og efterfølgende misbrug af dankortet.

- Samlet i sagen er der hævet godt 20.000 kroner, så det er en del penge. Jeg ved ikke om de to mænd er mistænkt i andre sager, siegr Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til Dagens.dk.

Tyveriet skete den 25. februar i år og i samme forbindelse har gerningsmændene formentlig afluret pinkoden, da dankortet efterfølgende er blevet misbrugt i flere forretninger og hæveautomater i Roskilde ved brug af den korrekte kode.

- Dankortets indehaver fortæller til os, at hans kode formentlig blev afluret i en kiosk i Roskilde. Da han lidt efter skulle stige på et tog, stod en mand meget tæt lige bag ved ham, og i mylderet lykkedes det muligvis gerningsmanden at stjæle pungen. Kort efter hævede de to så de mange penge, siger Martin Bjerregaard.

Gerningsmændene, der fremgår af vedhæftede fotos, beskrives som:

A: Mand, 20-45 år, lys i huden, alm. af bygning, ca. 175-185 cm høj. Iført sort jakke, sort tophue, lyst halstørklæde, mørke bukser og sko.

B: Mand, 20-45 år, lys i huden, alm. af bygning, ca. 175-185 cm høj. Iført sort jakke, sort tophue, mørke bukser og sko.

Oplysninger kan gives til lokalpolitiet i Roskilde på nummer 114 eller 46 35 14 48.

- Vi kan jo samtidig bruge sagen til at bede alle om at passe godt på deres pinkode. Beskyt den når du bruger kortet, siger Martin Bjerregaard til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder til dig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip