Hjælp politiet med at identificere disse tre mænd: De står bag sprængninger af flere pengeautomater

Midt- og Vestsjællands Politi håber, at netop offentliggjorte billeder af tre gerningsmænd og deres bil kan føre til identification af mændene, som menes at have sprængt tre sjællandske bokse med penge i den seneste tid.

Læs også: Den knuste kone til efterlyste Tage afslører: - Der var en konflikt på arbejdet, der gjorde ham frygtelig ulykkelig

Første gang mændene var på spil var lørdag den 10. januar kl. 03.35, hvor de forsøgte at sprænge hæveautomaten på Himmelev Sognevej i Himmelev ved Roskilde, men uden held. Næste gang torsdag den 15. januar kl. 03.18 gik det ud over en pengeautomat på Nørretoften i Osted ved Lejre, hvor det lykkedes mændene at snuppe en del penge. Seneste sprængning skete fredag den 15. februar kl. 03.05 på Møllemarken i Havdrup, også her slap mændene afsted med kontanter.

Læs også: Denne mand storsvindler med ståjlne kreditkort: Hvem er han?

Nederst på siden kan du se overvågningsbilleder fra sprængningen i Himmelev. På billederne optræder de tre mænd og den bil, som de kørte i.

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne høre fra borgere, der kan genkende tyvene eller deres køretøj på tlf 4635 1448 eller 114.

Se billederne her:   

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip