Hjælp politiet: Se video og se om du kan genkende tyv fra indbrud i Gørding

Station 2 Efterlyst viste i aftes to efterlysninger fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet ønsker hjælp til et indbrud i boksen i Dagli'Brugsen i Gørding ved Holsted den 31. januar. Politiet offentliggør en video fra det pågældende indbrud.

To eller flere tyve klatrede natten mellem onsdag den 30. januar og torsdag den 31. januar cirka klokken 04.00 op på taget af Brugsen. Her fra er tyvene kommet ind ad et vindue, og inde i forretningen har de slået hul i en murstensvæg.

På den måde er en af dem kommet ind i forretningens boksrum. Tyvene slap væk med et større kontant udbytte samt forretningens beholdning af skrabelodder. Lodderne blev efterfølgende indløst i Farum ved København. De første allerede samme dag klokken 12.

Tyven er inde i boksen optaget af et overvågningskamera. Det drejer sig om en yngre mand iklædt en sort sweatshirt med påskriften Forsvarsadvokaterne.com samt et telefonnummer øverst på ryggen.

Guldtyven fra Tønder

Syd- & Sønderjyllands Politi efterlyser også den tyv, der stjal poser med guldkæder fra en guldsmedeforretning i Tønder.

Onsdag den 27. februar stjal tyen flere guldkæder i en guldsmedbutik på gågaden i Tønder. Manden foregav at skulle se på nogle guldkæder, men undervejs lykkedes det ham at gribe to poser med kæder og løbe fra forretningen. Det skete klokken 13.55.

Manden beskriver som dansk, 25 til 30 år, cirka 170 cm høj og firkantet af bygning. Han har kort kommunefarvet hår, havde skægstubbe og virkede usoigneret. Tyven var iført mørkeblå hættetrøje med lynlås, et hvidt ”5” på ryggen samt hvid skrift og hvide emblemer foran på trøjen. Desuden forvaskede jeans og lysebrune slidte tennissko.

Her er videoen fra indbruddet i Gørding:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip