Hjælp politiet: Vidner søges til påkørsel af pige i Køge

Politiet søger nu vidner til et færdselsuheld i Køge, og man vil gerne have hjælp fra borgerne.

En 15-årig pige blev den 12. juni klokken 19.45 kørt ned af to unge mænd på knallert, og det skete på Københavnsvej i Køge.

Pigen var ude for at motionere og løb på det vestlige fortov på Københavnsvej i Køge, i nordlig retning.

Da hun havde passeret sidevejen Blommevænge, blev hun opmærksom på en bagfrakommende knallert, der kørte på fortovet.

Knallerten passerede mellem den 15-årige og hækken på hendes venstre side, men på grund af den trange plads blev den 15-årige påkørt, så hun faldt omkuld og ikke kunne rejse sig.

Hun fik ringet til nogle pårørende, som hentede den 15-årige og kørte hende på skadestuen, hvor hun fik konstateret overrevne ledbånd i hoften og venstre hånd.

Knallerten beskrives som: sort med sølvskrift på siden, ukendt mærke / model.

De to personer på knallerten beskrives som:

  • A (fører): mand, 17-18 år, anden etnisk oprindelse end dansk, høj og tynd, iført sort Canada Goose-jakke med hætte og pelskrave
  • B mand, 17-18 år, anden etnisk oprindelse end dansk, lavere end A, men kraftigere end A, iført sort eller mørkeblå Adidas-trøje/jakke.

Efter påkørslen af den 15-årige råbte A og B noget til hinanden på et andet sprog end dansk og skyndte sig væk i ukendt retning.

Midt- og Vestsjællands politi efterlyser i anledning af uheldet knallerten og de to personer på den, ligesom politiet gerne hører fra personer, der måske har set uheldet, eller som kan give oplysninger til identifikation af knallerten eller de to personer på den.

Kontakt Midt- og Vestsjællands politi på tlf. 114.

Dagens Gossip