Hjælp til: Dagens efterlysninger fra hele Danmark

Landet over er brug for hjælp i forskellige sager denne torsdag, og vi starter i København.

Her har Paul fundet en ring (se billedet) i Kongelunden, og nu leder han efter ejeren.

- Ringen er en guldring (14 karat) med navnet "BIRGITH" indgraveret på indersiden. Årstallet er 61, og der er også en dato, som jeg forventer ejeren kan svare på. Vedkommende kan kontakte mig på [email protected] Ringen bliver kun udleveret til den, som kan datoen, skriver Paul.

I Rødovre mangler en bilejer sin bil, og beder om hjælp til at finde den.

Det drejer sig om en Skoda Octavia Corbi med reg nr JW 32 357. Den er metalgrå og har mindre skade på kofanger lige under nummerplade. Stjålet fra Brandholms Alle Rødovre.

God dusør gives hvis bilen findes og ejer får den tilbage - kontakt ejeren på mobil 21437747.

I Aarhus savner Susanne sit smykke - se billedet herunder.

- Dette smykke har jeg tabt ud af min pung. Det sket på Århus universitetshospital Nørrebrogade 44. Jeg tabte det i hospitalsgaden på parkeringspladsen ud for afdeling 2 A den 24 april, det er et smykke som jeg har fået i gave og som betyder meget for mig. Vil gerne give findeløn, skriver hun. Har du oplysninger kan du sende en mail til [email protected].

Og så mangler politiet oplysninger i en røveri-sag fra Slagelse.

Onsdag klokken 15.40 blev en forretning på Schweizerpladsen i Slagelse udsat for røveri, ved at en meget høj mand stjal pengene i kasseapparatet, mens en anden mand afledte ekspedientens opmærksomhed bagerst i lokalet.

Ekspedienten opdagede tyveriet og råbte af manden, som forsvandt ud af forretningen. Den 53-årige kvindelige ekspedient stillede sig i vejen for manden, der stod bagerst i lokalet, men blev skubbet til siden og manden forsvandt fra stedet.

Den ene gerningsmand beskrives som:

Ca. 200 cm høj, 40-45 år, kort mellemblond hår, iført runde briller, T-shirt eller skjorte med korte ærmer, lyse jeans og talte gebrokkent engelsk og tysk.

Politiet hører gerne fra vidner, og det kan ske på nummer 114.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder, information og hjælp

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip