Hjemmebagte vafler med chia og kokos - helt perfekte til brunch-bordet

Fiberrige og mættende vafler, der passer perfekt til langsomme weekender og overdådige brunchanretninger.

Til 6 tykke vafler skal du bruge:
40g chiafrø
160g vand
6 æg
300g kokosmælk
150g revet kokosmel
50g mandelmel
50g kokospalmesukker eller andet mørkt sukker
¼-½ tsk. havsalt
Smør til stegning
Server fx med friske eller frosne bær og lidt ahornsirup

Sådan gør du:
Rør vand og chiafrø sammen i et glas. Lad frøene stå i 5 minutter – frøene suger vandet til sig og danner en gelé.

Kombiner alle ingredienserne – samt chiafrøene – i en skål.

Rør alle ingredienserne sammen til en lind dej.

Bag dejen til vafler i et vaffeljern – smør vaffeljernet med smør imellem hver vaffel.

Server vaflerne med toppings efter ønske.

Sabine Murati er uddannet naturopath i biologisk medicin fra Institut for Biologisk Medicin. Hun er bosat i Canada og blogger om stenalderkost og sundhed på www.mypaleopantry.com.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip