Hjemmerøvere ringede til politiet: Der er ikke noget røveri her

Lørdag middag fremstilles en 26-årig kvinde og en 29-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Kolding. De er sigtet for røveri og for trusler mod vidne i en sag, som politiet betegner som meget grov.

Fredag aften trængte de ind i lejligheden ved en 53-årig mand på Kløvervej i Kolding.

- Manden hører først, at der er nogen, som sparker på hans dør. Derfor ringer han til politiet. Vi sender straks en patrulje mod adressen, fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Lars Christian Thomsen, til Dagens.dk.

Men før, politiet nåede at dukke op, lykkedes det de to røvere at sparke døren ind.

- Da de finder ud af, at han har ringet til politiet, tager de hans mobiltelefon og afmelder patruljen. De fortæller politiet, at der ikke er noget galt på adressen. Herefter slår de ham ned med en flaske, siger Lars Christian Thomsen og fortsætter:

- Røverne ville have kontanter, men dem havde forurettede ikke nogle af. Så de tvang ham til at aflevere sit Dankort og truede ham med en fyldt flaske til at udlevere pinkoden.

Herefter holdt kvinden vagt i lejligheden, mens manden gik ned i byen for at hæve beskedne 600 kroner.

- Til sidst siger de til ham, at de vil komme efter ham, hvis han anmelder det til politiet, siger Lars Christian Thomsen.

Kvinden og manden blev anholdt omkring klokken 21.00 fredag aften. De er i forvejen kendt af politiet. Det er uklart, hvordan de forholder sig til sigtelserne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip