Hjemmerøveri sender mand og kvinde i fængsel

Skrevet af Elo Christoffersen

23/10/2013
En 39-årig mand og en 45-årig kvinde skal en tur i fængsel. De er dømt for at slå og true en bekendt til at aflevere en computer, oplyser Københavns Vestegns Politi. Den 18. august 2012 lokkede manden og kvinden en fælles bekendt til at lukke dem ind i hans lejlighed på Vejlegårdsvej i Ishøj. Her truede de ham med en kniv og slog ham med knytnæver for at tvinge ham til at udlevere sine penge og værdier. Den 39-årige mand er straffet for lignende kriminalitet, mens den 45-årige kvinde er ustraffet. Tirsdag idømte Glostrup Ret manden to års fængsel. Kvinden fik halvandet års fængsel, hvoraf et år blev gjort betinget. Retten dømte begge efter straffelovens skærpede regler for røveri i et privat hjem. De nægter sig skyldige og har anket dommen.

Mest læste i dag

En 39-årig mand og en 45-årig kvinde skal en tur i fængsel. De er dømt for at slå og true en bekendt til at aflevere en computer, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Den 18. august 2012 lokkede manden og kvinden en fælles bekendt til at lukke dem ind i hans lejlighed på Vejlegårdsvej i Ishøj. Her truede de ham med en kniv og slog ham med knytnæver for at tvinge ham til at udlevere sine penge og værdier.

Den 39-årige mand er straffet for lignende kriminalitet, mens den 45-årige kvinde er ustraffet.

Tirsdag idømte Glostrup Ret manden to års fængsel. Kvinden fik halvandet års fængsel, hvoraf et år blev gjort betinget.

Retten dømte begge efter straffelovens skærpede regler for røveri i et privat hjem.

De nægter sig skyldige og har anket dommen.