Hjemmestøtten for Sindslidende blev ”Årets arbejdsplads”

Medarbejderne og ledelsen af Hjemmestøtten for Sindslidende i Kolding Kommune har netop fået et gevaldigt klap på skulderen, idet den forholdsvis lille arbejdsplads under Socialforvaltningen netop har modtaget fagforeningen FOA’s årlige pris ”Årets arbejdsplads”.

Med prisen, som består af et diplom og et kunstværk, fulgte også en frokost for alle 23 medarbejdere, som de netop nydt sammen i lokalerne på Skovbrynet.

Hjemmestøtten var indstillet til prisen af egne ”FOA-medarbejdere”, og i den indstilling hersker der ingen tvivl om, at det er medarbejdere, der er glade for deres arbejdsplads:

- Vi er den bedst tænkelige arbejdsplads, som vi er stolte af at være en del af. Vi føler, at vi hver især udfylder en plads og bliver anderkendt for det stykke arbejde, vi udfører – både i fællesskab og hver for sig. Vi har en leder, der er tilgængelig. Når behovet opstår. En leder, der er rummelig og anerkendende, men også tydelig, når der er behov for dette, således at vi aldrig er i tvivl om, hvilken vej vi skal, hedder det blandt andet i indstillingen.

Dommerkomiteen i FOA kunne i indstillingen også læse, at de fælles værdier i Hjemmestøtten er respekt, autensitet, trivsel og lethed, og at disse begreber er meget synlige i det daglige arbejde.

Rosende ord fra en gruppe FOA-medlemmer, som fagforeningen har fundet det værd at belønne med prisen som ”Årets arbejdsplads”.

Dagens Gossip