Hjemvendt AaB-profil nyder succesen

Skrevet af admin

03/11/2013

Dagens topnyheder

Lørdag aften skød AaB sig helt til tops i Superligaen, da nordjyderne besejrede OB med 1-0 hjemme i Aalborg.

Endnu en gang struttede den hjemvendte AaB-yndling Kasper Risgård af selvtillid, og hans popularitet er støt stigende i Aalborg.

Hovedpersonen selv er da også meget tilfreds med at være tilbage i AaB-trøjen i en tid med masser af succes.

- Det er dejligt at være tilbage i AaB. Det er selvfølgelig ekstra dejligt, når det går så godt for holdet, og når det går godt for mig.

- Det var en hård sæson sidste år med mange nederlag. Nu er jeg bare glad for at være på et hold, der vinder en masse kampe, siger Kasper Risgård.

Med sejren over OB lørdag aften har AaB nu ikke tabt på hjemmebane i 12 kampe i streg. Alligevel var der kun godt 5000 tilskuere på lægterne til OB-kampen. Et tal der skuffer Kasper Risgård.

- Vi håber snart, der kommer flere mennesker på lægterne. Det synes jeg efterhånden vi har fortjent.

- At der kun var godt 5000 mennesker, synes jeg, er lige i underkanten. Vi vil gerne have nogle flere folk på stadion, siger Kasper Risgård.

Den øjeblikkelige førsteplads til AaB giver ikke gulddrømme hos Kasper Risgård og resten af AaB-truppen. Her glæder man sig blot over de point, man på nuværende tidspunkt har skrabet sammen.

- Vi tager en kamp ad gangen, og vi kigger ikke på tabellen. Vi kigger mere på vores præstationer på banen. Det lyder måske lidt kedeligt, men det er vi simpelthen nødt til.

- I en tæt række som denne gælder det om at få skrabet så mange point sammen som muligt. Vi er meget glade for de point, vi har skrabet sammen indtil videre, siger Kasper Risgård.

AaB og Kasper Risgård møder i næste runde Randers FC på udebane.

/ritzau/