Hjerteknuser og sangerinde bryder forlovelsen

Først stoppede Zayn Malik boyband-karrieren i One Direction, og nu er forholdet til sangerinden Perrie Edwards også slut for 22-årige hjerteknuser.

Ifølge en repræsentant for Malik har parret brudt med hinanden, og dermed er forlovelsen ophævet mellem ham og Little Mix-sangerinden.

Det bekræfter repræsentanten over for blandt andet ABC News.

Edwards er i øjeblikket ved at promovere Little Mix-singlen "Black Magic", og under et interview tirsdag med mediet E! News blev hun spurgt til bruddet:

- Jeg har det fint, tak, lød det korte svar fra den 22-årige nu single-sangerinde.

Edwards og Malik har været sammen siden starten af 2012 og forlovede sig i slutningen af 2013, men gennem deres forhold har parret været ramt af rygter om utroskab fra hans side, efter der i marts måned blev lækket billeder af ham sammen med en anden pige.

- Jeg er 22 år gammel. Jeg elsker en pige, der hedder Perrie Edwards. Og der er en masse jaloux idioter i denne verden. Jeg er ked af, hvordan det ser ud, rasede Malik efterfølgende på Twitter.

Både Edwards og Malik startede sangkarrieren i "X Factor", hvor de begge gik til audition som solosangere, men i stedet blev sat sammen med andre skrottede deltagere for at danne en gruppe.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip