Hjerteknuser synger duet med fan

Normalt er Sangeren Ed Sheerans kærlighedssange nok til at give dig gele i benene. Men den 24-årige sangskriver gjorde mere end det, da han fik en fan til at panikke ved at overraske hende på scenen med en duet.

Crooneren Sheeran hoppede på scenen i et storcenter i Canada, imens den 13-årige musikskoleelev Sydney Bourbeau var i fuld gang med at synge Ed Sheeran-hittet 'Thinking out loud' til et velgørenhedsarrangement.

Og det kom både bag på publikum og Sydney selv, da den rødhårede sanger kom på scenen.

- Det gik op for mig, at det rent faktisk var ham, da han gik op ad trapperne, fortalte den målløse teenager til E Online og fortsætter:

- Jeg ville ham kramme ham, og jeg panikkede fuldstændigt. Men så gik det op mig, at han var kommet op for at synge sin egen sang sammen med mig på scenen, fortalte den unge Sydney Bourbeau.

Men det var ikke nok for den Grammy-nominerede Ed Sheeran med duetten. Efter den improviserede koncert gav stjernen et stort kram til Sydney og fik sin manager til at give hende koncertbilletter til første parket til Sheerans egen koncert.

Det er ikke første gang, at den britiske sangskriver overrasker fans med koncerter. Til et bryllup i marts dukkede han op med mikrofon og serenade og sang det nygifte par ind i deres ægteskab med en smuk kærlighedssang.

Ed Sheeran gæstede Danmark i efteråret 2014.

Se Ed Sheeran synge duet med Sydney Bourbeau her: https://www.youtube.com/watch?v=tPbTeoUYXE8

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip