Hjulmand efter 0-4: Ungt hold er ingen undskyldning

Sæsonstarten har budt på yderligheder for FC Nordsjælland. I premieren mod Viborg vandt nordsjællænderne på fremmed græs med 4-0, men i anden kamp tabte man så hjemme med samme cifre til FC Midtjylland.

Farum-klubben spiller med mange unge spillere af egen avl, men det skal ifølge træner Kasper Hjulmand ikke være en undskyldning for de store udsving.

- Det vil jeg ikke bruge som undskyldning, det var for dårligt uanset, om vi stillede med lutter 17-årige, siger Kasper Hjulmand.

Træneren fornemmede ellers i pausen, at der kunne vente nogle point, men fire mål i de sidste 22 minutter knækkede altså FC Nordsjælland totalt.

- Jeg kunne godt mærke, at vi var pressede, og vi blev alt for stressede i vores spil. Vores positioner var ikke rigtig gode, men kampen var alligevel lige, og jeg fornemmede i pausen, at der lå noget til os, siger Hjulmand.

- Hvis vi bare blev et my bedre i vores opspil og spillede gennem deres genpres, lå der muligheder. Men vi må bare sige, at de trykkede os i anden halvleg, hvor vi aldrig kom ud af det greb.

- Vores reaktion, især efter deres andet mål, var ikke god. Vi skal klemme endnu mere sammen i den situation, siger Hjulmand.

Anfører Andreas Maxsø er skuffet over, at holdet på den måde faldt sammen i slutfasen.

- FC Midtjylland havde læst os og gjorde det svært for os. Vi havde vel kun to eller tre gode opspil i kampen. Ellers sad de på det hele, og de moste os på alle dødboldene, siger Maxsø.

- Man skal ikke forvente udsving, som man så her. Det var ikke godt nok. Vi havde vores udsving i sidste sæson, men det skal vi ikke gentage i denne sæson. Vi skal rette op på det, og det starter på træningsbanen i morgen.

FC Nordsjællands næste opgave er udekampen mod Superligaens førerhold FC København på lørdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip