Hjulmand efter storsejr: Vores presspil er altafgørende

FC Nordsjælland åbnede den nye sæson i Alka Superligaen på fornemmeste vis, da Kasper Hjulmands tropper hentede en overbevisende 4-0-sejr på udebane over Viborg.

Der har ellers været sat store spørgsmålstegn ud for FC Nordsjælland op til denne sæson, efter klubben har vinket farvel til markante profiler som Emre Mor, Lukas Moberg Karlsson og Martin Vingaard.

Det så dog ikke ud til at ryste det unge FC Nordsjælland-mandskab, der spillede med stor med autoritet og sikkerhed.

Ifølge træner Hjulmand var presspillet en af nøglerne til den komfortable sejr, og netop presspillet bliver afgørende, hvis FC Nordsjælland skal fortsætte de imponerende takter.

- I foråret var vi alt for passive, og vores pres var uden tempo og intensitet. Der har været gode takter i vores træningskampe, og i dag var presspillet afgørende for vores sejr. Vi hang sammen som et hold, og vi spillede med stor aggressivitet.

- Det er en vigtig ingrediens i den måde, som vi gerne vil spille på. Derfor skal vi blive endnu bedre i vores presspil, siger Kasper Hjulmand.

Selv om han har stor tiltro til sit unge mandskab, var han alligevel overrasket over den fornemme sæsonstart.

- Jeg havde selvfølgelig ikke regnet med, at vi ville tage til Viborg og vinde 4-0, og derfor kan man godt sige, at vi står stærkere, end jeg havde forventet på nuværende tidspunkt.

Tobias Mikkelsen, der åbnede scoringsfesten for FC Nordsjælland, var naturligvis glad for den gode sæsonstart. Ifølge ham er det dog for tidligt at sige noget om holdets niveau.

- Vi tror meget på os selv, og hvis vi kan spille, som vi gjorde i dag, kan det blive en rigtig spændende sæson. Men hvis vi taber de to næste kampe, kan det se helt anderledes ud, siger Tobias Mikkelsen.

FC Nordsjælland har et yderst vanskelig startprogram, hvor FC Midtjylland, FC København, AaB og OB er modstanderne i de næste fire kampe.

/ritzau/

Dagens Gossip