Hjulmand forklarer FCN-nedtur med nye folk og mange skader

FC Nordsjælland har endnu ikke formået at vinde efter en enkelt kamp i Champions League-kvalen og nu tre opgør i Superligaen. Årsagen til den dårlige form er mange udskiftninger i truppen, mange skader i opstarten og en deraf følgende mangel på automatismer, vurderede træner Kasper Hjulmand efter 1-2 nederlaget til AGF lørdag aften.

- Det hænger selvfølgelig sammen med den store udskiftning, vi har haft i truppen og de mange skader, vi har haft i opstarten til spillere, der normalt ville spille. Det tager tid at spille vores system i, og det har vi ikke haft mulighed for. Det kommer kun ved, at man træner meget og spiller mange kampe. Det kommer, men det er selvfølgelig pisseirriterende, at vi skal sætte så mange point til på vejen, siger Kasper Hjulmand til TV3 Sport.

Henover sommeren har Anders Christiansen, Uffe Bech, Kasper Lorentzen og Søren Christensen været blandt de mange skadede profiler, og op til kampen mod AGF måtte Martin Hansen melde afbud med en fodskade. Som om det ikke var nok, udgik Patrick Mtiliga fem minutter før pausen med det, der lignede en fiberskade.

- Det er sådan noget, der er svært at gøre noget ved, men det er klart, det får en betydning. Der er mange ting, vi ikke lykkes med, og selvfølgelig er jeg især ikke tilfreds med vores defensiv. Vi bruger hver dag meget tid på at tænke på worst case, men det gør vi slet ikke ved deres scoringer i dag. Det tager tid at spille bagkæden ind, men jeg tror på, at vi kan få sammensat en rigtig god defensiv, siger Kasper Hjulmand.

Dagens Gossip