Hjulmand: Håber nogle byder FCM op til dans

FC Nordsjælland har ambitioner om at spille med i toppen af Superligaen, og lørdag tog Farum-klubben da også et skridt væk fra bunden, da AaB blev besejret med 2-1.

Kasper Hjulmands tropper er dog stadig 10 point efter førende FC Midtjylland, der høster anerkendende ord fra FCN-træneren.

- Det er kendetegnende for dem, og for AaB og Esbjerg, at de, delvist af nød, har måttet spille med mange unge de seneste år, hvor de så ikke har været en del af toppen, siger Hjulmand.

- Men de unge gutter har fået ekstremt mange kampe, så de er nu, selvom de er unge, rutinerede spillere. Hvis man beholder sådan en stamme i lang tid, og bliver ved med at fastholde strategien, laver man resultater.

- Jeg synes, det er rigtig flot at se, og FC Midtjylland er noget længere i deres proces, end vi er i vores lige nu. Men lad os håbe, at der er nogle, der kan byde dem op til dans, og vi satser da stærkt på, at vi bliver bedre. Så må vi se, hvor langt det rækker.

Lørdagens sejr over AaB var FC Nordsjællands første i denne sæson. At der nu er kommet tre point på kontoen, kan ifølge Hjulmand få stor betydning, selvom spillet lod noget tilbage at ønske.

- Som træner skal man en gang i mellem huske på betydningen af tre point, specielt når det er længe siden, man har vundet. Det er de tre point, vi jagter hvert eneste minut, så vi er meget, meget glade for sejren, siger Hjulmand.

- Det er vigtigt at få sejre og få point, som understøtter vores vej.

- Mod AaB blev vi nervøse og smed alt for mange bolde, men det afspejler jo bare et hold, der ikke har vundet et stykke tid. Forhåbentlig kan en sejr gøre, at vi i højere grad tør spille vores spil, siger Kasper Hjulmand.

/ritzau/

Dagens Gossip