Hjulmand har Zenit-planen klar

Efter 1-1 hjemme mod Viborg erkender FC Nordsjællands cheftræner, Kasper Hjulmand, at hans mandskab mangler meget endnu, men lover det kommer.

Ét point i to kampe. Det udbytte er langt fra tilfredsstillende, og det bliver mindre spiseligt, fordi spillet ikke har fungeret i for lange perioder.

- Vi har lidt kvalitetsmangler. Vi har masser af muligheder, men vi er ikke skarpe nok. Vi mangler timing, men jeg ser tegningen til noget spændende, sagde Kasper Hjulmand til TV3 Sport1 efter kampen mod Viborg.

FC Nordsjælland er en af de klubber i Superligaen, der har hentet flest spiller ind denne sommer, og det kan ses, mener Hjulmand.

- Vi er i gang med at spille spillerne varme. Det her er en meget ny gruppe. Jeg mærker fremgang og er stadigvæk fuld af fortrøstning. Vi kan spille bedre, og det kommer vi også til, sagde Kasper Hjulmand.

På tirsdag får FCN i den grad også brug for at spille bedre, når russiske Zenit Skt. Petersborg venter i Champions League-kvalifikationen. Til den kamp har Kasper Hjulmand en plan klar.

- Vi ville gerne have været længere fremme, men jeg er stensikker på, holdet nok skal være indstillet på en anden måde. Vi tror på, at vi kan gøre noget, og det handler om at tage halvleg af gangen, lukke dem ned, tænke os rigtig godt om, så vi ikke at bliver straffet. Det skal være en kollektiv indsats. Vi er underdogs, men der sker sjove ting i fodbold, og vi håber, vi kan lave en overraskelse på tirsdag, lød det fra Kasper Hjulmand. 

Dagens Gossip