Hjulmand om knebent nederlag: Det gør meget ondt

20/12/2014

Det var en meget ærgerlig dansk træner for Mainz, der efter nederlaget til Bayern München i Bundesligaen fredag gjorde status.

Kasper Hjulmands mandskab stod længe til at få uafgjort mod storfavoritterne fra Sydtyskland, men kort før tid scorede Arjen Robben til slutresultatet 1-2.

- Det gør meget ondt, at vi tabte på et mål imod os så sent. Det er ærgerligt, at vi ikke blev belønnet for vores gode spil i kampen, siger Kasper Hjulmand ifølge Mainz' hjemmeside.

Med nederlaget går Hjulmand og Mainz til vinterpause som nummer 11 i ligaen med 18 point for 17 kampe. Det er dog mere bekymrende, at klubben efter en god start ikke har vundet i ni kampe i træk.

- Vi forsøgte at lave en overraskelse i aften, men det var meget svært mod et af de bedste hold i verden.

- Vi forsøgte alt. Først med højt pres, derefter stod vi lidt dybere og forsvarede os godt. Vi havde også vores muligheder, siger Kasper Hjulmand, der roser sit hold for en god kamp.

Bayern München, der havde Pierre-Emile Højbjerg med i hele kampen, vandt sin ottende kamp i træk og topper den tyske fodboldliga med 45 point for 17 kampe. Wolfsburg på andenpladsen har 31 point for 16 kampe.

Uanset, hvordan det går Wolfsburg lørdag, vil Bayern Münchens forspring på enten 11 eller 14 point være det største, som et hold nogensinde er gået til vinterpause med.

I kampen havde Mainz ellers det ene point inden for rækkevidde.

Elkin Soto bragte hjemmeholdet foran efter 22 minutter, da han mødte en tværpasning og sendte bolden mellem benene på verdens bedste målmand, Bayern Münchens Manuel Neuer.

Føringen holdt dog kun i to minutter, for så udlignede Bastian Schweinsteiger på et smukt frispark, der gik i mål via den ene stolpe.

Bayern München er kendt for at score mange mål sidst i kampene, og det skete også mod Mainz. Som så ofte før var hollandske Arjen Robben skarpretteren.