Hjulmand om tvivlsomt straffe: Spillerne har en sag

Et tvivlsomt straffespark blev afgørende, da Viborg og FC Nordsjælland søndag eftermiddag spillede 1-1 i Alka Superligaen.

Det lignede længe en FCN-sejr, men i overtiden pegede dommeren på pletten, da Ramon Rodrigues havde armen på bolden.

De langsomme gengivelser viste imidlertid, at brasilianerens arm blev skubbet op på bolden i situationen, og derfor forstår FCN-træner Kasper Hjulmand godt, at hans spillere er skuffede.

- Drengene har tidligere i sæsonen følt sig bortdømt til sidst, og hvis man kigger på beviserne, så har de vel også noget at have det i, siger Kasper Hjulmand

- Det er uden tvivl hårdt for spillerne og for os alle sammen, at vi ikke fik sejren med i dag.

I Viborg-lejren vil man hverken sige, at der var straffe eller det modsatte, men Johnny Mølby konstaterer dog, at der uden tvivl var arm på bolden i situationen.

- Der var mange detaljer i den episode, der var jo hånd på bolden i situationen, men jeg kunne ikke se, om han fik et skub i ryggen inden, siger Johnny Mølby.

Omvendt mener han, at der i løbet af kampen var flere situationer, hvor dommer Michael Tykgaard kunne have peget på pletten.

- I den situation fik Mikkel Rask ikke lov til at sætte af og komme op til bolden, siger Johnny Mølby.

Og ifølge ham var det ikke et enestående tilfælde i kampen.

- Vi havde mange dødbolde i løbet af kampen, og de var godt klar over, at de ikke kunne matche os i luftspillet. Og de løb sådan set ind i vores spillere. Sådan er det jo nogle gange i fodbold, siger Johnny Mølby.

Viborg trænere glæder sig dog over, at det trods alt blev til et enkelt point.

- Vi skal selvfølgelig være tilfredse med et enkelt point, når vi fik udlignet så sent. Men det var sådan set fortjent, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip