Hjulmand vil ikke kaldes favorit mod svenskere

På mange måder ligner svenske Elfsborg en drømmelodtrækning for de danske mestre fra FC Nordsjælland, men træner Kasper Hjulmand vil ikke påtage sig favoritværdigheden.

- Vi har spillet et par testkampe mod dem de seneste sæsoner og kender dem godt. Jeg glæder mig til et spændende dansk-svensk-opgør, men jeg vil ikke kalde os favoritter. I mine øjne er det lige, siger Hjulmand om de svenske modstandere.

Til gengæld glæder han sig over endelig at have hjemmebane-fordel i returkampen:

- Jeg glæder mig over, at vi endelig får hjemmebane i en europæisk returkamp. Det er noget, vi kan bruge til noget. Det er en fordel, vi ikke har haft før i Europa.

Kasper Hjulmand mener ikke, at man kan kalde Elfsborg for en drømmelodtrækning.

- Alle hold, der er kommet så langt, er gode, så nogen drømmelodtrækning vil jeg ikke kalde det. Men der er mange hold fra Østeuropa, som man ikke umiddelbart har hørt om, som er rigtigt farlige, siger han.

- Selvom de er ukendte navne, har de kvaliteter, der kan udfordre de traditionelt større europæiske hold, vurderer Hjulmand.

Han glæder sig dog over, man fik en seedning, så man undgik hold som Fiorentina og Esbjergs kommende modstandere, franske Saint-Etienne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip