Hjulmands Mainz smider sejr - Vestergaard sikrer point

24/09/2014

Kasper Hjulmand var tirsdag aften otte minutter fra at hente sin tredje sejr i træk i Bundesligaen.

En sen udligning fra Eintracht Frankfurt betød dog, at den danske Mainz-træner måtte tage til takke med 2-2 på udebane.

Jonas Hofmann og Shinji Okazaki sørgede med sene scoringer i første halvleg for, at Mainz så ud til at gå til pause foran 2-0, men kort før pausen fik Alexander Meyer reduceret for Frankfurt.

Efter 82 minutters spil sørgede Haris Seferovic for 2-2-udligningen, som betyder, at Mainz har ni point efter fem kampe. Klubben er ubesejret i ligaen.

Jannik Vestergaard blev den store helt for Hoffenheim, da klubben spillede 3-3 hjemme mod Freiburg.

Den danske forsvarsspiller scorede kampens sidste mål i dommerens tillægsminutter.

Hoffenheim har ni point på andenpladsen, som klubben deler med Mainz.

De regerende mestre, Bayern München, er nyt tophold, efter at klubben sendte den store overraskelse, Paderborn, tilbage til virkeligheden efter en eventyrlig start på Bundesligaen.

Oprykkeren, der var tophold før tirsdagens kampe, blev sendt hjem fra Allianz Arena i München med et nederlag på 0-4.

Mario Götze og Robert Lewandowski scorede for hjemmeholdet inden for det første kvarter. I det sidste kvarter kom Mario Götze for måltavlen for anden gang, mens Thomas Müller afsluttede festen.

Danske Pierre-Emile Højbjerg kom på banen for Bayern München, da der resterede 10 minutter.

Mestrene topper Bundesligaen med 11 point.

Paderborn indtager fjerdepladsen med otte point trods den store lussing i München.