Hobro-anfører: Ove P. kan andet end at parkere bussen

Fodboldklubben Hobro og træner Ove Pedersen er et godt match.

Det er vurderingen fra klubbens anfører, Mads Justesen, efter at Hobro tirsdag ansatte den 61-årige træner frem til sommeren 2017.

Mads Justesen mener, at Ove Pedersen, der kommer fra en stilling som cheftræner for Fredericia, har en række af de kvaliteter, der kan få Hobro væk fra sidstepladsen i Alka Superligaen.

- I en lang periode i sidste sæson overlevede vi på at have en rigtig stærk defensiv, ved at spille på omstillinger og være gode på standardsituationer. Det er også noget af det, Ove er kendt for, siger anføreren.

- Men man skal også passe på med at sige, at Ove bare er sådan en træner, der parkerer bussen, som nogle har sagt.

- Det, som han leverede i for eksempel OB, var ikke pindsvinefodbold. Det var positiv og offensiv fodbold.

- Man skal også se på, hvilket materiale han har til rådighed, og så vil han lægge en plan ud fra det, siger Mads Justesen.

Ove Pedersen har gennem sin karriere trænet klubber som FC Midtjylland, Esbjerg, AGF, FC Vestsjælland og OB.

Han har oparbejdet et ry som en træner, der kan få hold ud af ubehagelige situationer.

I efteråret 2014 blev han eksempelvis hyret af OB, efter at klubben fyrede træner Troels Bech oven på en skuffende sæsonstart.

- Ove er en rutineret ræv, der kender gamet og er en dygtig taktiker. Han har formået at vende skuden i situationer, der ligner vores.

- Jeg synes, det er et godt signal at sende fra klubben. Vi lægger os ikke ned, uanset hvor meget modgang vi har haft. Vi går fuldt ud efter at overleve i Superligaen, siger Mads Justesen.

Hobro er sidst i Superligaen med ni point for 16 kampe. Holdet har seks point op til Esbjerg, der ligger lige over nedrykningsstregen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip