Hobro-anførers lyspunkt: Bedre end kollapset mod Viborg

Skrevet af admin

14/03/2016

Dagens topnyheder

Hobro led forårets tredje nederlag i lige så mange kampe, da bundholdet blev besejret af lokalrivalerne fra FC Midtjylland med 3-0. Dermed ligner Hobro efterhånden en sikker nedrykker.

Hobro-anfører Mads Justesen var efter kampen ærgerlig over at komme hurtigt bagud i kampen, men så en anden indstilling fra sine holdkammerater i forhold til sidste weekends 0-6-lussing mod Viborg.

- Det var pisseærgerligt, at vi kom bagud efter en standardsituation efter to minutter. I perioden efter scoringen blev jeg ret glad, fordi vi ikke som i den foregående kamp faldt fuldstændig sammen.

- I dag kæmpede vi og stod godt sammen i kæderne, mener Mads Justesen.

- I første halvleg kom FC Midtjylland ikke frem til meget efter scoringen, så det kan vi tage med videre. I anden halvleg dummede vi os hurtigt igen. Det var et mål, vi kunne have undgået.

- Efter deres andet mål fik vi lavet et par udskiftninger, og vi fik lidt momentum i kampen. Vi smed hæmningerne og viste nogle gode takter, siger anføreren.

Hobro-træner Ove Pedersen hæftede sig også ved, at holdet trods det tidlige mål viste en helt anden indstilling end i sidste weekend.

- Vi kom med et 0-6-nederlag til Viborg. Vi kom bagud efter to minutter, og det var det allerværste, der kunne ske. Men spillerne viste sig stærke mentalt, og jeg havde intet at klage over. Folk skød brystet frem, siger Ove Pedersen.

FCM lagde et hårdt pres på Hobro, men Ove Pedersen mener, at holdet spillede sig fint ud af problemerne i anden halvleg.

- Vi talte om i pausen, hvordan vi kunne komme ud af det hårde presspil, som FC Midtjylland kom med. Det formåede vi i perioder, og så fik vi skabt nogle gode angreb. Det var jeg godt tilfreds med, siger Hobro-træneren.

Hobro har efter nederlaget 11 point op til Esbjerg over nedrykningsstregen. På lørdag tager Hobro imod OB.

/ritzau/