Hobro-boss: Vi er stærkere end sidste år

Skrevet af admin

19/07/2015

Mest læste i dag

Fodboldklubben Hobro snød alt og alles forventninger, da klubben på trods af kun at være deltidsprofessionel blev nummer syv i klubbens første sæson i Alka Superligaen.

Men i år står holdet endnu stærkere. Det mener hvert fald klubbens sportschef, Jens Hammer Sørensen.

- Vi har et højere niveau lige nu, end vi nogensinde har haft. Og vi har stort set stammen på plads fra sidste sæson. Det er vigtigt for mig, der er noget kontinuitet i truppen, siger sportschefen.

- Det er vores plan hele tiden at gøre truppen en lille smule bedre. Vi har blandt andet fået Kasper Povlsen ind fra AGF, hvor han har spillet mange kampe, og vi har fået Morten Beck Andersen, der har scoret mange mål i Skive og Silkeborg.

I løbet af sommeren har klubben sagt farvel til topscorer Mads Hvilsom og midtbanespilleren Martin Thomsen.

Sidste sæsons succes blev grundlagt på baggrund af en god start, hvor klubben slog OB, FCK og Brøndby i løbet af de første fire runder.

Søndag møder man igen OB i sæsonpremieren, men det bliver en anderledes opgave end sidste år.

- Det er et helt andet hold i år. De har fået en af Danmarks bedste trænere i Kent Nielsen, synes jeg.

- Det er en kæmpe klub, som har været i dvale i nogle sæsoner, og jeg er sikker på, de udlever deres potentiale i år, så der venter os en vanskelig opgave, siger Jens Hammer Sørensen.

Om han er tilfreds med et eller tre point, afhænger af den enkelte kamp.

- Vi går ud og gør vores bedste. Nogle gange får man tre point i Odense, og andre gange er man glad for et enkelt, siger Jens Hammer Sørensen.

Hobro og OB tørner sammen i Odense, hvor der er kampstart klokken 13.30.

/ritzau/