Hobro erkender flere certifikat-brølere

I sidste måned blev Hobro superligahold fratrukket tre point ved skrivebordet efter at have brugt Adama Tamboura, som ikke var spilleberettiget i en kamp mod AGF.

Nu indrømmer klubben i en pressemeddelelse, at den også i andre tilfælde ikke har haft styr på sagerne med hensyn til spillercertifikater.

Klubbens næstbedste hold har benyttet to spillere, der ikke har været spilleberettigede.

Det drejer sig om to spillere fra klubbens hold i Jyllandsserien, pulje 1. De certifikatløse spillere har været benyttet sammen eller hver for sig i syv kampe.

Hobro har nu gjort Dansk Boldspil-Union opmærksom på fejlen, og klubben kan forvente at blive dømt som taber i de pågældende kampe.

- Tamboura-sagen har givet os anledning til at komme til bunds i de administrative procedurer, uagtet at vi ikke mener at have gjort noget galt i denne sag.

- Desværre har det efter en grundig gennemgang vist sig, at der på Jyllandsserie-holdet manglede to certifikater, som nu er modtaget fra de pågældende klubber, siger Hobros bestyrelsesformand Steen Juulsgaard.

- Det er naturligvis uacceptabelt, at der ikke har været udvist den fornødne omhyggelighed omkring disse procedurer, og vi har nu strammet op ved at flytte opgaven i klubbens administration, tilføjer Steen Juulsgaard.

I sagen omkring Adama Tamboura har Hobro anket afgørelsen til DBU's Appeludvalg.

/ritzau/

Dagens Gossip