Hobro fortsætter opturen efter stærkt comeback

18/10/2013

Sensationsholdet i den næstbedste fodboldrække, Hobro, fortsætter den direkte march mod Superligaen.

Fredag aften vandt holdet på hjemmebane med 4-3 over Vendsyssel FF og åbnede dermed et hul på 10 point ned til holdene under oprykningsstregen.

Samtidig kan træner Jonas Dal glæde sig over, at hans solide mandskab fortsat ikke har sat point til på egen plæne i denne sæson, men det krævede en kraftanstrengelse, før den sjette sejr var sikret.

Vendsyssel FF, der ligger midt i rækken, viste sig nemlig som en stor mundfuld og chokerede hjemmeholdet med to scoringer på to minutter midt i første halvleg.

Det var Slaven Stjepanovic og Rune Frantsen, der stod for gæsternes scoringer, og da lignede det en overraskende dukkert for Hobro.

Ruben Nygaard tændte dog håbet hos hjemmepublikummet, da han reducerede, men Alexander Ludwig øgede til 3-1 for Vendsyssel, inden første halvleg var forbi.

Men Hobro-spillerne er fyldt med selvtillid efter den forrygende indledning på sæsonen, og med tre scoringer efter pausen fik hjemmeholdet vendt kampen fuldstændig på hovedet.

Først reducerede topscorer Mads Hvilsom, før Dennis Høegh udlignede med et kvarter igen. Fire minutter før scorede Martin Thomsen så det, der skulle vise sig at blive kampens sejrsmål.

Dermed har Hobro 31 point i toppen af rækken, mens skrantende Horsens er otte point efter på andenpladsen.