Hobro garderer sig i forsvaret

Fodboldklubben Hobro IK, som efter en hostende indledning på efteråret ligger sidst i Alka Superligaen, har forstærket sig.

Klubben har skrevet kontrakt med Adama Tamboura, der senest kommer fra superligakonkurrenten Randers. Kontrakten gælder for fire måneder.

Det oplyser Hobro i en pressemeddelelse.

Spilleren fra Mali har været klubløs siden han havde kontraktudløb i Randers 30. juni i år. Han havde været i Randers siden 2012.

- Vores to backs døjer med skader, hvorfor det har været nødvendigt at hente en forstærkning ind.

- Adama Tamboura er en rigtig dygtig venstre back med stor rutine og mange kampe på CV'et, og samtidig har han gode relationer til folk i klubben, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i pressemeddelelsen.

Adama Tambouras store rutine er hentet ved 79 kampe for Malis A-landshold, 62 kampe i Allsvenskan, 69 i franske Ligue 2 samt 70 kampe i Alka Superligaen.

- Det er rigtig godt for mig og for Hobro IK, at jeg har mulighed for at komme til at spille i Alka Superligaen igen. Jeg har fire måneder til at bevise, at jeg stadig har potentialet til at være med på det højeste niveau, siger Adama Tamboura.

Hobro har kun hentet fire point i sine første syv kampe i efterårssæsonen. Næste forsøg er en hjemmekamp mod AGF på fredag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip