Hobro-helt: Fantastisk at få hul på bylden

Skrevet af admin

09/11/2014

Dagens topnyheder

Hobro tævede søndag aften Brøndby med 3-0, hvor holdets angriber Emil Berggreen trak de store overskrifter.

Han havde ikke scoret i Superligaens første 13 runder, men mod Brøndby scorede han Hobros to første mål.

- Det var fantastisk at få hul på bylden, og det var en stor forløsning endelig at score i Superligaen.

- Jeg har været grusomt irriteret over de manglende mål, og der er bare ikke noget, der kan erstatte følelsen af at score mål, siger Emil Berggreen.

Det var anden gang i sæsonen, at Brøndby tabte på DS Arena i Hobro, og holdets cheftræner, Jonas Dal, havde store roser til sit holds præstation efter slutfløjt.

- Det var en suveræn og overbevisende sejr. Jeg er meget tilfreds med måden, vi greb kampen an på.

- Vi var rigtig gode, og ingen kan vist sige, at det var en heldig sejr. Kampen forløb præcis, som vi havde aftalt, og vi fik lagt et højt pres på Brøndby, siger Jonas Dal.

Holdets anfører, Mads Justesen, var meget tilfreds med starten på kampen, hvor hjemmeholdet fik sat Brøndby under et hårdt pres.

- Vi var et hundrede procent klar fra start i dag, og det var en fornøjelse at se, at vi kom så godt ud af starthullerne. Vi fik sat et hårdt pres ind fra start, og vandt mange bolde højt oppe på Brøndbys banehalvdel.

Brøndby var inde i en god stime op til Hobro-kampen, hvor de ikke havde tabt i fem runder i streg, men det var en fordel for hjemmeholdet, mener Hobros midtbaneprofil Martin Thomsen.

- Det var en fordel for os, at Brøndby havde meget selvtillid op til kampen, og at de var inde i en god stime. Vi er bedst, når vi møder hold, som tror meget på sig selv, fordi så er vi rigtig gode fremad banen.

/ritzau/