Hobro-hold i opløsning får store klø af Viborg

05/03/2016

Hobro fortsætter den direkte kurs mod landets næstbedste fodboldrække.

Lørdag blev træner Ove Pedersens mandskab på hjemmebane slået med 6-0 af oprykkerne fra Viborg.

Ikke nok med, at det endte med et nyt nederlag - viljen til overlevelse var næsten umulig at få øje på hos Hobro-spillerne.

Det suveræne bundhold har fem point op til Esbjerg over nedrykningsstregen, og gabet kan søndag vokse til otte point, hvis det på hjemmebane lykkes vestjyderne at slå Randers FC.

Bortset fra de første godt 20 minutter blev Hobro udspillet i lørdagens opgør mod et de hold, som Hobro burde kunne måle sig med.

Især var den flere gange gal med opdækningen, og efter en lille halv time kunne Jeppe Curth gøre det til 1-0, da han fik foden foran hjemmeholdets Jesper Bøge på en tværpasning fra Jonas Kamper.

Der var en lille tilfældighed indblandet, da Curth kort før pausen igen var en smule hurtigere end sin oppasser og øgede til 2-0.

Et skud fra Osama Akharraz blev blokeret af Hobro-forsvaret, men bolden trillede lidt tilfældigt hen mod Curth, som sikkert scorede.

Pausen var en mulighed for Hobro til at rette lidt op på de store problemer, men værterne fik en forfærdelig start på anden halvleg, hvor holdet vel nærmest gik i opløsning.

Først fik en upresset Jonas Thorsen alt for nemt ved at heade et Jonas Kamper-indlæg i mål til 3-0, inden Serge Deble fem minutter efter pausen drejede bolden op i målhjørnet til 4-0.

Efter en time blev det 5-0 ved Jonas Kamper, efter at Deble havde sendt et skud på overliggeren. Bolden dumpede hen til Kamper, der tordnede bolden ind i mål helt ude ved stolpen.

Lidt senere blev bolden lagt hen til Serge Deble, der løb fri og rundede Hobro-keeper Jesper Rask, inden han sendte bolden i mål til 6-0.

Et kvarter før slutfløjt blev Hobro så snydt for et trøstmål, da Jing-Bin Park fik bolden over målstregen. Sydkoreaneren blev af dommerne vurderet til at befinde sig i en offside-situation, men den beslutning så forkert ud.

Viborg rykker med sejren op på ligaens ottendeplads med 25 point efter 20 spillerunder. Hobro har 10 point på sidstepladsen.