Hobro: Intet konkret tilbud fra FCM på Jonas Dal

Der har i løbet af den seneste uges tid været sonderinger fra FC Midtjylland i forhold til at tilbyde det ledige cheftrænerjob efter Glen Riddersholm til Hobro-træner Jonas Dal.

Der har dog ikke været konkrete tilbud på bordet, hvorfor Jonas Dal også i den kommende sæson vil stå i spidsen for Hobro i Alka Superligaen, oplyser Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen på klubbens hjemmeside.

- Vi kan bekræfte, at sportsdirektør Claus Steinlein fra FC Midtjylland har vist interesse for Jonas Dal.

- Men da vi ikke har modtaget et konkret tilbud på at få Jonas Dal købt fri af den kontrakt, som vi har med ham, vil Jonas Dal også i den kommende sæson være cheftræner i Hobro IK, fastslår Jens Hammer Sørensen.

Trods interessen fra den danske mesterklub fortsætter Jonas Dal derfor sin trænergerning i Hobro frem til kontraktudløb i sommeren 2016.

Jens Hammer Sørensen tilføjer, at Hobro som klub ikke ønsker at stille sig i vejen for spillere eller trænere, der måtte have ambitioner, som de kan få opfyldt i større klubber.

Til gengæld er det vanlig kutyme, at man ikke slipper nøglefigurer midt i en kontraktperiode uden at modtage en økonomisk kompensation.

/ritzau/

Dagens Gossip