Hobro-målmand efter nederlag: Det er meget bittert

Hobro var kun et enkelt minut fra at sikre sig deres første point i årets Alka Superliga. Men AaB’s Kasper Risgård ville det anderledes, da han dybt inde i overtiden sikrede udeholdet en 1-0-sejr.

Det så ellers længe ud til, at Hobro ville holde stand. I den første halve time af kampen stod de som kegler i en af AaB's træningsøvelser. Alligevel fik hjemmeholdet afværget det hele og kæmpede sig lige så stille ind i kampen – inden det efter 93 minutter gik galt.

Hobro-keeper Jesper Rask stod ellers til at blive den helt store helt med flere store redninger i løbet af kampen.

- Jeg er fucking træt af det. Det er meget bittert. Det er virkelig ikke ret sjovt. Vi kunne have lukket det ene point. Det var så tæt, og det er bare pisse ærgerligt, siger Jesper Rask.

- I første halvleg var vi spillet ned, men det blev bedre i anden halvleg, hvor vi også kom frem til et par chancer. Desværre scorede de til allersidst, siger Jesper Rask.

Han kan nu spejde ned til bunden i Alka Superliga-tabellen og se et stort nul ud for Hobros pointantal efter to kampe.

- Det er selvfølgelig skidt ikke at have point, men der er trods alt kun spillet to kampe. Hvis der er noget, vi kan i Hobro, er det at komme igen. Det regner jeg bestemt også med, at vi gør, siger Jesper Rask.

Trods et pointløst Hobro-mandskab efter to kampe er der heller ikke panik at spore hos træner Jonas Dal.

- Hvis man har succes, er det hele meget lettere. Så kan problemer være detaljer. Jeg står ikke og tænker, hvad vi nu skal gøre. Jeg så både takter og tendenser til, at vi sagtens kan være med, siger Hobro-træneren.

Hobro skal i næste runde forsøge at tage sæsonens første point, når nordjyderne gæster Brøndby Stadion.

/ritzau/

Dagens Gossip