Hobro-profil efter 2-2: Vi viser os omsider som et hold

Det endte med et 2-2-resultat, da Hobro tog imod Esbjerg i Alka Superligaen lørdag eftermiddag.

Anders Holvad sendte udligningen i kassen i dommerens tillægstid, og fejringen på Hobro-bænken var et mesterskab værdigt.

Glæden skyldes ifølge anfører Mads Justesen, at tingene endelig er begyndt at hænge sammen for Hobro, og derfor var det en kæmpe forløsning at få udlignet.

- Vi har haft et svært forår, hvor vi ikke var tæt på noget som helst. Nu er vi begyndt at skabe noget, og det viste vi specielt i dag. Vi kom til nogle gode muligheder, siger Mads Justesen.

- Vi har haft mange dårlige oplevelser, men de ting, som vi løber og træner hver dag, begyndte at hænge sammen i dag, og det var vi glade for i dag. Men vi ville fandeme gerne have vundet, siger han.

Ifølge anføreren viste Hobro-spillerne nogle af de gamle dyder, som i sidste sæson var med til at skabe den helt store overraskelse, da Hobro som oprykkere klarede frisag i Alka Superligaen.

- I dag kunne man se, at folk var villige til at arbejde for hinanden. Der var lyst til at hjælpe ham ved siden af. Det er det, der skal til, hvis vi skal skabe resultater, siger Mads Justesen.

- Det var vigtigt for os at vise, at vi er et bedre hold, end tabellen viser. Vi ville vise, at vi er bedre spillere, og det var vigtigt for os i dag.

Resultatet kan være med til at skabe en fornyet tro på tingene. Fornyet tro skal der til, hvis Hobro skal undgå en tur ned i 1. Division, som det ser ud til nu.

- Vi skal bruge nogle succesoplevelser, hvis det ender med nedrykning, som det ser ud til nu. Vi ved, at det er en stærk liga i 1. Division, og der er ikke noget med at hvile på laurbærrene, og det håber jeg, at folk kunne se i dag, siger Mads Justesen.

Hobro skal forsøge at skabe flere succesoplevelser, og den næste mulighed får de på lørdag i næste uge, hvor Sønderjyske kommer på besøg.

Dagens Gossip