Hobro-profil: Vi gjorde Sønderjyske ekstraordinært gode

Hobro led mandag aften sæsonens tredje nederlag i Alka Superligaen, da det på udebane mod Sønderjyske blev til et klart 0-3-nederlag.

Midtbanespilleren Mads Jessen mente, at han og holdet underpræsterede og gjorde Sønderjyske gode.

- Vi spillede ret så dårligt, og vi mødte et hold, der gjorde os endnu dårligere. Tilmed gjorde vi også Sønderjyske ekstraordinært gode. Det var på en dag som i dag, vi skulle have haft noget med til samlingen.

- Ved pausen snakkede vi om, at vi skulle ud og prøve at få en hurtig reducering. Så gik der et minut, hvor de lukkede kampen med 3-0, og så var der ikke mere at komme efter. Vi var der ikke i dag, siger Jessen.

Cheftræner i Hobro, Jonas Dal, er ikke tilfreds med sæsonstarten, der har kastet fire point af sig i fem kampe.

- I sidste uge var jeg nogenlunde tilfreds, da vi stod med fire point for fire kampe, når man så på, hvem vi havde spillet mod og med den situation, vi stod i med flere skadede spillere.

- Men når man tager kampen i dag, og skal gøre op med, hvad der er sket i de sidste fem kampe, er det sgu for lidt.

- Vi skulle minimum have haft et point hernede, for så kunne man have godkendt det. Nu er det ikke helt godkendt, lyder det.

Jonas Dal mener, at modstanderne i denne sæson er blevet mere opmærksomme på Hobro på baggrund af den seneste sæsons bedrifter, men bruger det samtidig ikke som en undskyldning.

- Nu tror jeg ikke, vi bliver undertippet og undervurderet så meget, som vi ganske givet er blevet førhen.

- Men omvendt kan det heller ikke passe, at vi ikke var blevet læst af modstanderne i den sidste halvdel af den seneste sæson, siger han.

Hobro har allerede fredag mulighed for revanche, når FC Nordsjælland kommer på besøg på DS Arena i Hobro.

/ritzau/

Dagens Gossip